Het lukt ze altijd weer om het land in rep en roer te krijgen. Het heeft altijd met de voorspellingen van de weerkundigen te maken. Onder het motto: “Je weet maar nooit” nemen ze dan hun maatregelen. Geen half werk maar rigoureus de boel aanpassen. Desnoods verzinnen ze er nog een kleurencode bij. Het hoort altijd groen te zijn maar dan gaan ze voor geel of oranje of desnoods rood.

Als het daarna weer reuze mee of tegen valt laten ze de commentaren rustig webebben en kijken verlangend uit naar de volgende mogelijkheid om voor opschudding te zorgen.

Ze hebben inmiddels ook fans in de luchtvaart en bij de bussen want die vinden dat ze niet achter kunnen blijven. Schrappen die handel!!

Het zou zeer wenselijk zijn om de leiding van ons spoorbedrijf, samen met hun vervoerscollega’s, eens op dienstreis te sturen naar de landen op deze aarde waar heel lang winterse omstandigheden zijn maar waar normaal wordt doorgereden en -gevlogen door passende maatregelen te nemen in de vorm van het opruimen van die rommel.

Als reiziger moet je jezelf regelmatig beet genomen voelen als je verkleumd moet wachten op vervoer dat soms wel maar soms ook niet verschijnt.

Als pensionado is het dan fijn als je die ergernissen niet meer hoeft mee te maken. Maar dat je bijvoorbeeld op een woensdagavond met eigen vervoer naar een Dorpshuis gaat om te zingen over stranden en luchten zo blauw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *